Webinar ‘De Wet toetreding zorgaanbieders uitgelegd’

Dit is het eerste webinar in een tweeluik over de Wet toetreding zorgaanbieders (Wtza) die op 1 januari 2022 in werking treedt. In dit eerste webinar op 1 februari lichten Eline Lam en Fenna van Dijk de Wtza toe en leggen aan de hand van praktijkvoorbeelden uit wat de consequenties zijn voor bestaande en nieuwe zorgaanbieders. Zij bespreken wat de gevolgen zijn voor de governance van de zorgaanbieders die onder de Wtza vallen en gaan in op de overgangsregels. Wil je daar alvast meer over weten? Lees dan hier het artikel dat Eline hierover schreef. De belangrijkste wijzigingen en de reikwijdte van de wet lichten we in dit artikel alvast toe. Door het volgen van het webinar weet je precies wat de gevolgen zijn voor jouw zorgorganisatie.

In een tweede webinar, op 17 maart 2022, praten we je bij over het effect van de Wtza op onder andere de stichting-BV constructie en de positie van onderaannemers.

Interactief: stel je vragen!

Dit webinar is bedoeld voor bestuurders, managers en juristen van een zorgorganisatie. Heb je specifieke vragen over de Wtza? Laat het ons vooraf weten via het inschrijfformulier. Wij proberen zoveel mogelijk de vragen in het webinar te bespreken. Ook krijg je de mogelijkheid om tijdens het webinar via een chatfunctie je vragen aan ons te stellen.

Meld je aan via de knop hieronder.

Comments are closed.