Samenwerken tussen Zorgorganisaties

Samenwerken is hét thema voor de komende jaren in de zorg! Elke dag kunnen we lezen over nieuwe ketensamenwerkingen of samenwerkingen gericht op innovatie. Ook de politiek spreekt zijn voorkeur uit voor samenwerken en de ACM wil meer ruimte geven voor samenwerken tussen concurrenten. Op 10 december a.s. wordt het boek “Samenwerken tussen Zorgorganisaties”, een co-productie tussen het Team Gezondheidszorg van Kennedy Van der Laan en Q-Consult Zorg feestelijk gepresenteerd tijdens een inhoudelijke bijeenkomst voor bestuurders, leden raad van toezicht en hoger management van zorgorganisaties. Het boek is een handzaam, praktisch ingestoken boek dat alle thema’s waarmee je te maken krijgt bij het opzetten van een samenwerking worden behandeld. Het boek bevat tips, praktijkvoorbeelden en checklijsten. Meer hierover leest u hier.

Tijdens de bijeenkomst zullen bestuurders uit de zorg vertellen over hun ervaringen met samenwerkingen: waarom doen ze het? Welke aandachtspunten zagen ze en hoe maak je een samenwerking tot een succes? Ruud Koolen, uitgever van onder andere Skipr en Zorgvisie, zal als moderator optreden.

U bent van harte uitgenodigd om bij het event aanwezig te zijn. Meer informatie en de mogelijkheid om u aan te melden, vindt u hier.