Webinar Governancecode Zorg 2022: de aandachtspunten

Graag nodigen we je uit voor ons webinar ‘Governancecode Zorg 2022: de aandachtspunten op 21 april 2022 van 12:00 tot 13:00 uur.

De Governancecode Zorg is vernieuwd en op 1 januari jl. in werking getreden. De code is aangepast om in de pas te lopen met nieuwe wetgeving, zoals de Wet toetreding zorgaanbieders (Wtza). Ook is er meer aandacht voor governance bij samenwerkingsverbanden in de nieuwe code. In dit webinar bespreken Fenna van Dijk en Eline Lam de belangrijkste wijzigingen en wat dit voor zorgaanbieders betekent. Aan de hand van praktijkvoorbeelden gaan zij in op de governance bij samenwerkingen en de wijzigingen van de regel inzake “ongewenste belangenverstrengeling”. Daarnaast bespreken Fenna en Eline wat zorgaanbieders in hun statuten en reglementen moeten wijzigen. Door het volgen van dit webinar weet je precies wat de gevolgen zijn voor jouw zorgorganisatie. In dit artikel worden de belangrijkste wijzigingen in de Governancecode Zorg alvast toegelicht.

Interactief: stel je vragen!

Dit webinar is bedoeld voor bestuurders, managers en juristen van een zorgorganisatie. Heb je specifieke vragen over de Governancecode Zorg? Laat het ons vooraf weten via het inschrijfformulier. Wij proberen zoveel mogelijk de vragen in het webinar te bespreken. Ook krijg je de mogelijkheid om tijdens het webinar via een chatfunctie je vragen aan ons te stellen.

We kijken uit naar je online aanwezigheid op donderdag 21 april 2022! Meld je aan via de knop hieronder.

Comments are closed.