Webinar Wtza: de stichting-BV & onderaannemers

Donderdag 17 maart 2022 | 15:30 – 16:30 uur

Dit is het tweede webinar in een tweeluik over de Wet toetreding zorgaanbieders (Wtza) die op 1 januari 2022 in werking is getreden.

Eerder bespraken Eline Lam en Fenna van Dijk al de algemene aspecten van de Wtza. In dit tweede deel lichten zij aan de hand van praktijkvoorbeelden uit wat de consequenties zijn voor de veel gebruikte stichting-BV constructie. Ook gaan Eline en Fenna in op de positie van onderaannemers onder de Wtza en bespreken zij de “lege huls constructie”. Waar moet een zorgaanbieder die onderaannemers inzet op letten? En wat zijn de verantwoordelijkheden van de onderaannemers zelf? Tot slot bespreken zij ook de jaarverantwoordingsplicht.

In dit artikel worden de belangrijkste wijzigingen van de Wtza door Eline toegelicht. Door het volgen van dit webinar weet je precies wat de gevolgen zijn voor jouw zorgorganisatie.

Interactief: stel je vragen!
Dit webinar is bedoeld voor bestuurders, managers en juristen van een zorgorganisatie. Heb je specifieke vragen over de Wtza? Laat het ons vooraf weten via het inschrijfformulier. Wij proberen zoveel mogelijk de vragen in het webinar te bespreken. Ook krijg je de mogelijkheid om tijdens het webinar via een chatfunctie je vragen aan ons te stellen.

Interactief: stel je vragen!

Dit webinar is bedoeld voor bestuurders, managers en juristen van een zorgorganisatie. Heb je specifieke vragen? Laat het ons vooraf weten via het inschrijfformulier. Wij proberen zoveel mogelijk de vragen in het webinar te bespreken. Ook krijg je de mogelijkheid om tijdens het webinar via een chatfunctie je vragen aan ons te stellen.

Comments are closed.