Goede zorg heeft geen baat bij bange en schuwe zorgbestuurders

In een ingezonden brief geplaatst in het Financiële Dagblad van 24 september 2018, reageren Bart de Ruijter en Fenna van Dijk op recente publicaties in dezelfde krant waarin zorgbestuurders zich uitlaten over de druk die zij als bestuurders ervaren. Bart en Fenna zijn van mening dat zorgbestuurders zich niet te grote zorgen moeten maken over bestuurdersaansprakelijkheid. De lat voor aansprakelijkheid ligt in Nederland hoog. Lees hieronder de ingezonden brief. En wilt u meer weten over bestuurdersaansprakelijkheid? Kijk dan hier naar de uitleg van Bart de Ruijter of lees ons e-book of de vele andere artikelen over dit onderwerp op Recht in de zorg.

 

Lees hier de ingezonden brief:

Goede zorg heeft geen baat bij bange en schuwe zorgbestuurders (pdf)

Comments are closed.