Stichting Carenalis en GML Dialysezorg B.V.

“Onze relatie kenmerkt zich door openheid, wederzijdse betrokkenheid en de wens om van elkaar te leren. Het team staat garant voor een cliëntgerichte aanpak.”

Dr. Bruno Rosen (voormalig bestuurder van Stichting Carenalis en GML Dialysezorg B.V.) over het team Gezondheidszorg van Kennedy Van der Laan:

“Kennedy Van der Laan is sinds 2008 huisadvocaat van Carenalis en GML Dialysezorg. Zij adviseren onze organisatie over de juridische kanten van de bedrijfsvoering, waaronder gezondheidsrechtelijke vraagstukken, het adviseren bij het opzetten van samenwerkingsverbanden, vastgoedprojecten en arbeidsrechtelijke vraagstukken. Onze relatie kenmerkt zich door openheid, wederzijdse betrokkenheid en de wens om van elkaar te leren. Het team staat garant voor een cliëntgerichte aanpak. Zij zorgen voor een snelle oplossing van conflicten ten gunste van hun cliënten. Bovendien heb ik bij Kennedy Van der Laan altijd toegang tot alle competenties die ik mogelijk nodig heb voor onze organisaties. En je bent bij dit kantoor altijd verzekerd van een persoonlijke aanpak en een goede prijs/kwaliteit verhouding.”