Inspiratie in dialoog

Wat kunnen we van anderen leren over maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Van oudsher staan wij bekend als een maatschappelijk betrokken en sociaal bewogen kantoor. Dertig jaar geleden waren de oprichters hier al stellig over: wij werken met oog voor mens en maatschappij. Door de jaren heen is ons DNA onveranderd gebleven, maar de wereld om ons heen niet. En dat vraagt om een continue kritische en brede blik naar onszelf en onze omgeving.

Om echt impact te maken, is een structurele dialoog met ‘de buitenwereld’ essentieel. In een serie interviews gaat onze CEO Joost Linnemann in gesprek met (impact)ondernemers, deskundigen, schrijvers en academici. Dynamische brainpicksessies, met als doel concrete inzichten op te doen op het gebied van transformatie en innovatie, duurzaamheid en inclusiviteit: ‘Inspiratie in dialoog’.

In deze aflevering spreekt Joost met Eline Aukema, Hoofd Ingeborg Douwes Centrum, over de parallellen tussen het welzijn van medewerkers in deze corona tijd en cliënten van een GGZ-instelling.

Comments are closed.