Samenwerken in de zorg – het mededingingsrecht

Graag nodigen we je uit voor ons webinar ‘Samenwerken in de zorg – het mededingingsrecht’ op dinsdag 22 juni 2021 van 15:30 tot 16:30 uur.

Dit is het tweede webinar uit onze serie, waarin we je in drie sessies bijpraten over de belangrijkste aspecten van samenwerken in de zorg.

In deze tweede sessie schuift Martijn van Bemmel aan bij Fenna van Dijk en Eline Lam. Bij het vormgeven van samenwerkingen in de zorg, sparren Fenna en Eline regelmatig met hun collega Martijn. Martijn is advocaat mededingingsrecht en heeft veel ervaring op gebied van het inrichten van de juiste zorg op de juiste plek, concentratiemeldingen en het inperken van mededingingsrechtelijke risico’s zoals het delen van concurrentiegevoelige informatie.

In hun gesprek, zullen Martijn, Fenna en Eline van gedachten wisselen over samenwerkingen tussen zelfstandige zorgaanbieders. Zo bespreken zij de manieren waarop je binnen de huidige kaders kan samenwerken zonder dat het mededingingsrecht beperkingen oplevert. Martijn geeft tips hoe je de door de ACM geboden ruimte kunt benutten. Ook delen wij graag met de deelnemers onze ervaringen met JZOJP.

Interactief: stel je vragen!

Dit webinar is bedoeld voor bestuurders, managers en juristen van een zorgorganisatie. Heb je specifieke vragen over het mededingingsrecht bij samenwerken? Laat het ons vooraf weten via het inschrijfformulier. Wij proberen zoveel mogelijk de vragen in het webinar te bespreken. Ook krijg je de mogelijkheid om tijdens het webinar via een chatfunctie je vragen aan ons te stellen.

We kijken uit naar je online aanwezigheid op dinsdag 22 juni 2021! Meld je aan via de knop hieronder. Ook deze keer verloten wij 10 exemplaren van ons boek ‘Samenwerken tussen zorgorganisaties’. Je kunt bij je aanmelding aangeven of je daarvoor in aanmerking wilt komen.

Comments are closed.