Team Gezondheidszorg van Kennedy Van der Laan in Chambers & Partners 2021

Chambers and Partners heeft haar ‘rankings’ voor Europe 2021 gepubliceerd. Op basis van uitgebreid onafhankelijk en objectief onderzoek, dat zij uitvoert in de markt en onder cliënten, stelt Chambers and Partners jaarlijks een lijst samen van toonaangevende advocatenteams per rechtsgebied.

Het is niet de eerste keer dat het team gezondheidszorg van Kennedy Van der Laan gerankt is. Vanaf de eerste dag in 2015 dat Chambers onderzoek doet naar de sector ‘Gezondheidszorg’ staat dit team in de ranking. Dit jaar kunnen we weer met trots vermelden dat dit team gerankt is in Band 3.

Waar het team bekend om staat

Ervaren team dat adviseert over een reeks zakelijke aangelegenheden, waaronder joint ventures, overnames en bestuur kwesties. Dit team helpt ook bij het aangaan van contracten en gegevensbescherming en vertegenwoordigt overwegend zorgaanbieders.

Sterke punten

De geïnterviewden prijzen de toewijding van het team aan de klant, die het “klantgericht” noemt.

Opmerkelijke beoefenaars

Fenna van Dijk is verantwoordelijk voor uiteenlopende zakelijke aangelegenheden in de zorgsector, waaronder acquisities, verkoop en bestuursstructuren. Ze adviseert ook over geschillen, gegevensbescherming en contractuele zaken.

Naast een team ranking is Fenna van Dijk ook individueel gerankt in Band 3.

Comments are closed.