Webinar ‘Samenwerken in de zorg – de juridische aandachtspunten’ | 28-01-2021

Graag nodigen we je uit voor ons webinar ‘Samenwerken in de zorg – de juridische aandachtspunten’ op donderdag 28 januari 2021 van 14:00 tot 15:00 uur.

In een serie van drie webinars, praten we je elke keer bij over de belangrijkste aspecten van samenwerken in de zorg.

In de eerste sessie geven Fenna van Dijk en Eline Lam, experts op dit gebied, uitleg over de belangrijkste juridische aandachtspunten bij samenwerken tussen zorgorganisaties. Daarnaast ontvangen we Heidi van den Brink, bestuurder van Huisartsenposten Rijnmond, in ons webinar. Met haar gaan we in gesprek over de belangrijkste succesfactoren bij samenwerken.

Huisartsenposten Rijnmond is onlangs een belangrijke samenwerking aangegaan met de spoedpolikliniek van het Spijkenisse MC, waarover Heidi tijdens het webinar meer gaat vertellen. In samenspraak met twee grote zorgverzekeraars in de regio, zijn ze een project gestart waarin de spoedpolikliniek en de huisartsenpost nauw gaan samenwerken vanuit één nieuw te realiseren locatie. Deze samenwerking werd afgelopen zomer door de minister van VWS genoemd als goed voorbeeld van een innovatieve samenwerking.

Interactief: stel je vragen!
Dit webinar is bedoeld voor bestuurders, managers en juristen van een zorgorganisatie. Heb je specifieke vragen over samenwerkingen in de zorg, laat het ons vooraf weten via het inschrijfformulier. Wij proberen zoveel mogelijk de vragen in het webinar te bespreken. Ook krijg je de mogelijkheid om tijdens het webinar via een chatfunctie je vragen aan ons te stellen.

Aanmelden
We kijken uit naar je online aanwezigheid op donderdag 28 januari 2021! Meld je aan via de knop hieronder. Je kunt hier ook alvast je vragen meesturen. Onder de deelnemers verloten wij 10 exemplaren van ons boek ‘Samenwerken tussen zorgorganisaties’

Aanmelden

Comments are closed.