Workshop 27 februari: Bestuurders- en toezichthoudersaansprakelijkheid in de zorg

Tijdens het Congres voor Vrouwelijke Leiders in de Zorg verzorgden Fenna van Dijk en Eline Lam van het Team Gezondheidszorg van Kennedy Van der Laan een Lunch & Learn bijeenkomst over de risico’s van bestuurders-en toezichthouders aansprakelijkheid in de zorg. Vanwege de grote belangstelling en het beperkte aantal plaatsen, zullen Fenna en Eline deze workshop graag nog een keer verzorgen. Deze workshop vindt plaats bij Kennedy Van der Laan en ook mannelijke bestuurders, toezichthouders en managers zijn van harte welkom!

Tijdens de interactieve workshop staan de volgende vragen centraal: in welke gevallen worden bestuurders en toezichthouders persoonlijk aansprakelijk gehouden? Hoe kun je dit voorkomen? Wat is het nut van verzekeren? Én wat zijn de belangrijkste wijzigingen in het wetsvoorstel Bestuur en Toezicht dat in 2020 wordt verwacht? Er is voldoende ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen. Na het volgen van deze workshop ben je weer bijgepraat en weet je waar je in de praktijk op moet letten. Lees hierover ook ons artikel: Bestuur en Toezicht verenigingen en stichtingen aangescherpt.

De workshop vindt plaats op 27 februari van 15:30 uur tot 17:30 uur te Amsterdam, deelname is gratis.

Ga naar de website van Kennedy Van der Laan voor meer informatie en om je aan te melden.

We zien je graag op 27 februari!

Comments are closed.