Bouw en Aansprakelijkheid: waar moet u bij uw bouwproject op letten?

Voor veel zorginstellingen zal het renoveren van een huidige locatie of bouwen van een nieuwe vestiging een “once-in-a-lifetime” kans en uitdaging zijn. Bij een bouwproject komt veel kijken en werken veel partijen samen. Hoe zorg je er voor dat je zicht blijft houden op ieders verantwoordelijkheden? En hoe zit het met de aansprakelijkheid? In het naslagwerk “Bouw en Aansprakelijkheid” leggen experts van Kennedy Van der Laan dit uit. Ze geven inzicht in veel voorkomende bouwcontracten en gebruikelijke bepalingen. Ook het belang en de werking van verzekeringen komen aan bod. Na het lezen van dit boekje weet u waar u bij uw bouwproject op moet letten en bent u voorbereid op wat komen gaat.

Download het naslagwerk Bouw & Aansprakelijkheid hieronder. Heeft u vragen of wilt u advies over uw bouwproject? Neem dan contact op met Fenna van Dijk.

⇒ Download Naslagwerk Bouw & Aansprakelijheid

Comments are closed.