Handleiding voor inval toezichthouder (NZa, ACM, Europese Commissie etc.)

Weet u wat u moet doen als de Autoriteit Consument & Markt of de Nederlandse Zorgautoriteit op de stoep staan voor een onaangekondigd bedrijfsbezoek? En weten uw baliemedewerkers en uw management hoe dan te handelen? Beide autoriteiten hebben vergaande bevoegdheden en mogen informatie opvragen en medewerkers horen.

De eerste uren van een onderzoek zijn vaak cruciaal. Natuurlijk moet u meewerken aan een onderzoek maar u heeft ook rechten ter bescherming van uw positie. Dus hoe zorgt u er voor dat uw medewerkers niet meer informatie verstrekken dan waar de autoriteit recht op heeft? De mededingingsspecialisten van Kennedy Van der Laan hebben een handleiding voor u samengesteld aan de hand waarvan u zich kunt voorbereiden op dit type onderzoeken.

Vraag de handleiding hieronder aan. Hij bevat een aantal belangrijke aandachtspunten. Voor een uitgebreidere instructie kunt u contact opnemen met Martijn van Bemmel. Ook verzorgen wij workshops voor uw werknemers zodat ook zij optimaal voorbereid zijn.

⇒ Aanvraag Handleiding voor inval toezichthouder (NZa, ACM, Europese Commissie etc.)

Comments are closed.