Kennedy Van der Laan trotse partner Congres Vrouwelijke Leiders in de Zorg

Het Team Gezondheidszorg van Kennedy Van der Laan is er trots op om partner te zijn van het Congres Vrouwelijke Leiders in de Zorg dat op 21 november a.s. voor de 8ste keer zal plaatsvinden. Het thema “Buiten de Lijnen kleuren?!” past bij ons omdat wij zorgorganisaties helpen bij de juridische implementatie van de juiste koers, ook als dat buiten de gebaande paden is.

Buiten de lijnen kleuren

De website van het Congres legt het thema voor dit jaar als volgt uit: “Een veel gehoord credo in Nederland: “Doe maar gewoon”. En mensen die hun hoofd boven het maaiveld durven uit te steken, vinden we vaak uitslovers. Willen we echter de zorg en het sociale domein verder brengen, dan hebben we pioniers nodig die buiten bestaande kaders en structuren kijken, die moed hebben om ongebruikelijke coalities te vormen, die bij weerstand door durven te gaan, die fouten durven te maken. Kortom, leiders die buiten de lijnen durven te kleuren. Maar ook leiders die beseffen dat het soms wél nodig is om de regels te volgen en protocollen na te leven. Hoe balanceer je als leider tussen grenzen verleggen en die grenzen ook weten te bewaken?”

Lunch & Learn – extra sessie

Over die regels en grenzen en hoe je daar binnen blijft, geven Fenna van Dijk en Eline Lam van het Team Gezondheidszorg van Kennedy Van der Laan tijdens de Congresdag een Lunch & Learn sessie. Want hoe kleur je buiten de lijntjes zónder dat je persoonlijk risico loopt en als bestuurder aansprakelijk wordt gesteld? Deze sessie is helaas al overtekend. Vanwege de enorme belangstelling zullen Fenna en Eline in januari een extra sessie organiseren waarbij je wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in bestuurdersaansprakelijkheid en de nieuwe wet Bestuur en Toezicht die in 2020 wordt verwacht. Je kan je hier in schrijven om uitgenodigd te worden. Er zal ook gelegenheid worden geboden om je vraag van te voren in te sturen, dan wordt die in de extra sessie beantwoord!

Persoonlijk ontmoeten

Wil je niet wachten met je vraag over de grenzen van buiten de lijnen kleuren? Fenna en Eline zijn op donderdag 21 november de hele dag aanwezig. Je vindt ze in de pauzes tussen de sessies aan de statafel in de centrale hal. Natuurlijk kan je vooraf ook al vrijblijvend contact met ze opnemen. Fenna is bereikbaar via fenna.van.dijk@kvdl.com en Eline via eline.lam@kvdl.com.

Kom op donderdag 21 november a.s. naar het Congres Vrouwelijke Leiders in de zorg en laat je inspireren!

 

Auteur: 

Fenna van Dijk

Comments are closed.