Fenna van Dijk per 1 januari 2015 partner gezondheidszorg bij Kennedy Van der Laan

Per 1 januari 2015 wordt Fenna van Dijk benoemd tot partner bij Kennedy Van der Laan. Fenna is advocaat ondernemingsrecht en gespecialiseerd in corporate governance en de begeleiding van overnames en samenwerkingen. Daarnaast geeft zij leiding aan het Team Gezondheidszorg. Door Fenna’s toetreding profileert Kennedy Van der Laan zich nog sterker als strategisch adviseur binnen de gezondheidszorg, naast de van origine aanwezige focus op de technologie- en financiële sector.

Bart de Man, Managing Partner Kennedy Van der Laan: “Fenna’s toetreding is een verrijking van onze partnergroep. Fenna is een zeer gedegen ondernemingsrecht advocaat met grote kennis van de gezondheidszorgmarkt, een belangrijke sector voor ons kantoor. Haar gedrevenheid in combinatie met haar innemende karakter wordt zowel door cliënten als collega’s enorm gewaardeerd. Met Fenna als partner kunnen we onze sterke cliëntenkring binnen de gezondheidszorg nog beter bedienen.”

Fenna van Dijk (1970) begon haar loopbaan als ondernemingsrecht advocaat bij Kennedy Van der Laan in 1996. Zij is gespecialiseerd in fusies en overnames, joint ventures, (corporate) governance en het begeleiden van samenwerkingen. Fenna geeft leiding aan het Team Gezondheidszorg, dat zich al jarenlang vanuit diverse specialismen inzet voor uiteenlopende cliënten in de gezondheidszorg; van ziekenhuizen tot aanbieders van medische hulpmiddelen.

Fenna is de drijvende kracht achter www.rechtindezorg.nl; het in het najaar van 2014 gelanceerde kennisplatform voor bestuurders en (HR-)managers in de gezondheidszorg. “Vanuit de praktijk merken we een groeiende behoefte aan snel en praktisch advies over – vaak ingewikkelde – juridische issues. Met Rechtindezorg.nl spelen we in op deze vraag door relevante ontwikkelingen te signaleren en deze te vertalen naar praktisch geschreven adviezen. Ook delen wij onze kennis door het online beschikbaar stellen van modellen en checklists”, aldus Fenna van Dijk.

Fenna’s visie op 2015

Er gebeurt veel in de gezondheidszorg. Er staan ontwikkelingen en wetswijzingen op stapel die voor bestuurders en (HR-)managers de nodige implicaties zullen hebben.

Comments are closed.