Gezondheidszorggroep steunt het Emma Kinderziekenhuis

Kennedy Van der Laan is partner van Emma’s Amazing Fun(d)Raising Night 2013. Deze benefietavond wordt ieder jaar georganiseerd door Stichting Embrace Emma omdat het Emma Kinderziekenhuis nog veel geld nodig heeft om haar ambitieuze doelstellingen en metamorfose-plannen te realiseren.

Please accept statistieken, marketing cookies to watch this video.

Professor Hugo Heijmans (Emma Kinderziekenhuis AMC) over de Metamorfose

Het Emma Kinderziekenhuis zorgt voor zeer ernstig zieke kinderen en naast de best mogelijke medische zorg besteedt zij veel aandacht aan het ondersteunen van een ‘zo normaal mogelijk’ leven. Kinderen blijven kinderen. Juist als ze ernstig ziek zijn is hun sociale en maatschappelijke ontwikkeling van enorm belang.

“Maatschappelijke betrokkenheid staat al vanaf onze oprichting hoog op de lijst van kernwaarden. We vinden Embrace Emma een bijzonder sympathiek initiatief en steunen dit dan ook graag”, aldus Fenna van Dijk, verantwoordelijk partner bij Kennedy Van der Laan van de gezondheidszorggroep. “Ons team, bestaande uit advocaten en notarissen met verschillende achtergronden en expertises, is zeer actief in de gezondheidszorg. Wij ervaren dat cliënten onze persoonlijke betrokkenheid prettig vinden, zeker in combinatie met onze specifieke markt- en regelgevingkennis op het gebied van gezondheidszorg”.

Steun ook het goede werk van Stichting Embrace Emma, als bedrijf of particulier. Ga voor meer informatie over de metamorfose van het Emma Kinderziekenhuis naar www.steunemma.nl

Comments are closed.