Kennedy Van der Laan steunt de bouw van het Prinses Máxima Centrum

Draag je steentje bij tegen kinderkankerOok wij geloven in de kracht van bundeling van kennis en zorg zoals dat in het Prinses Máxima Centrum als toonaangevend instituut tot stand wordt gebracht. Daarom zijn we als huisadvocaat van het Prinses Máxima Centrum trots om naast het geven van juridisch advies ook letterlijk een steentje bij te kunnen dragen aan de bouw van het grootste kinderkankercentrum van Europa.

Het gezondheidszorgteam van Kennedy Van der Laan weet wat er bij de bouw van zo’n groot en nieuw instituut komt kijken. Al sinds de oprichting van ons kantoor 20 jaar geleden staat persoonlijke en maatschappelijke betrokkenheid bij ons hoog in het vaandel.

We zien hoe hard er wordt gewerkt om dit centrum van de grond te krijgen en steunen daarom KiKa van harte met haar actie “Draag je steentje bij tegen kinderkanker”.

Wilt u weten hoe u een steentje kunt bijdragen? Klik hier.

Comments are closed.