Event 10 DECEMBER: Samenwerken tussen zorgorganisaties

Op 10 december 2019 organiseren Kennedy Van der Laan en Q-Consult Zorg een bijeenkomst voor bestuurders, leden raad van toezicht en hoger management over samenwerken in de zorg. Tijdens deze bijeenkomst wordt het boek “Samenwerken tussen zorgorganisaties” dat wij samen schreven, feestelijk gepresenteerd en vertellen bestuurders uit de zorg over de uitdagingen, kansen en de voordelen die samenwerken hun zorgorganisaties brengt. Voor meer informatie over het boek en de mogelijkheid om het te bestellen, klik hier.

De sprekers tijdens de bijeenkomst zijn:

Diana Monissen (Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie)
Amon van den Borg (Arts en Zorg)
Erik den Teuling (Treant)

Moderator: Ruud Koolen (Bohn Stafleu van Loghum)

Er zal voldoende gelegenheid zijn om de auteurs van het boek te bevragen over de juridische, bedrijfsmatige, fiscale en organisatorische aspecten van samenwerken.

Programma

15.00 – 15.30 uur inloop
15.30 – 15.40 welkomstwoord Ruud Koolen
15.40 – 16.00 spreker 1
16.00 – 16.10 paneldiscussie
16.10 – 16.30 spreker 2
16.30 – 16.40 paneldiscussie
16.40 – 17.00 spreker 3
17.00 – 17.10 paneldiscussie
17.10 – 17.15 feestelijke aanbieding eerste exemplaar
17.15 borrel

Je bent van harte welkom om tijdens deze bijeenkomst mee te denken over dit uitdagende thema. Aansluitend is er een borrel met voldoende gelegenheid voor napraten en netwerken.

Deelname is gratis. Parkeerkosten zijn voor eigen rekening.

De locatie van het evenement is:

Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie
Heidelberglaan 25, 3584 CS Utrecht

Aanmelden kan via de website van Kennedy Van der Laan. 

Recensies boek ‘Samenwerken tussen Zorgorganisaties

“Ik heb het met veel plezier gelezen. Het is “spot on” en de onderwerpen zijn goed gerubriceerd en makkelijk te vinden. Daardoor kost het me veel minder tijd om snel tot de essentie van de materie door te dringen als dat ik gebruik zou maken van internet. Een aanrader.”
Godfried Verkerk, bestuurder Vivium Zorggroep

“Hartelijk dank voor het boek. Ik heb het boek met heel erg veel belangstelling gelezen. Voor mijn praktijk is het een enorm handig en ook heel volledig overzicht van de juridische aspecten waar je rekening mee moet houden in het vormgeven van een samenwerking. Uiteraard zijn er de dikke juridische handboeken over alle aspecten, maar zo’n overzicht ontbrak echt. Wat ik bovendien heel prettig vind is dat het een goed midden houdt tussen diepgang en te oppervlakkig om nog iets mee te kunnen. Ook is het toegankelijk geschreven, je hoeft niet persé jurist te zijn om het boek te lezen. Ik zou het bij wijze van ook zelf kunnen meegeven aan een zorgbestuurder die zich voorbereidt op een traject rondom samenwerking in de zorg“
David Renkema, jurist Landelijke Huisartsen Vereniging

Comments are closed.