Kennedy Van der Laan lanceert microsite voor expert-GDPR support aan bedrijven en instellingen

Via gdpr.kvdl.nl biedt het privacy team van Kennedy Van der Laan een overzichtelijk actieplan voor de route naar GDPR (Algemene Verordening Gegevensbescherming) compliance.

Nicole Wolters Ruckert, associate partner en privacy expert bij Kennedy Van der Laan:  “Wij zien in de markt dat er een grote behoefte is aan een expert-aanpak die vanuit pragmatisme en direct toepasbare oplossingen adviseert. Via de nieuwe microsite, bieden wij bedrijven en instellingen handvatten om de route naar GDPR compliance in kaart te brengen. De nieuwe privacywetgeving is vaak nog een “pink elephant” in de boardrooms. Wij zien dat als het proces overzichtelijk in kaart is, de route naar compliance niet complex hoeft te zijn.”

Vanaf mei 2018 geldt voor heel de Europese Unie de GDPR, nieuwe privacywetgeving. Bedrijven en instellingen die daar niet aan voldoen, wacht potentieel een hoge boete. Kennedy Van der Laan is met het gerenommeerde privacy-expert team van Nederland een ervaren partner voor zowel global multinationals als lokale spelers.

Voor meer info: gdpr.kvdl.nl (https://gdpr.kvdl.nl)

Comments are closed.