Kennedy Van der Laan Vitaalste Bedrijf van Noord-Holland

Op 15 juni 2016 is Kennedy Van der Laan door ONVZ Zorgverzekeraar en MKB-Nederland uitgeroepen tot het Vitaalste Bedrijf van Noord-Holland. Bart de Man, managing partner, kreeg de prijs uitgereikt van voormalig zwemmer en juryvoorzitter Pieter van den Hoogenband.

Volgens Pieter Van den Hoogenband investeert Kennedy Van der Laan het meest in het vitaal houden van zijn medewerkers.Kennedy Van der Laan Vitaalste bedrijf van Noord Holland

“We zijn uiteraard ontzettend trots op deze prijs, en nóg trotser dat wij ons met zijn allen inzetten om te werken aan onze vitaliteit, nu en in de toekomst. Door middel van ons Vitaliteitsprogramma worden alle medewerkers gestimuleerd om bewust te zijn van hun eigen vitaliteit en kunnen zij hier actief aan werken door een divers aanbod op het gebied van fysieke en mentale ontwikkeling. Fitness, Mindfulness, Bootcamp en Yoga, het komt allemaal aanbod. Aangevuld met onze biologische lunch, stilteruimte en stoelmassages. Als mensen lekker in hun vel zitten geeft dat positieve energie. Dit maakt ons als organisatie sterker en bovenal is het gewoon heel leuk om met elkaar te delen”, aldus Bart de Man.

Iedereen eigenaar van eigen vitaliteit

Kennedy Van der Laan wil met zijn vitaliteitsbeleid de energie en persoonlijke ontwikkeling van zijn medewerkers versterken en de bewustwording van het belang van gezondheid en vitaliteit vergroten.
Bart de Man: “Door het aanbieden van de juiste ruimte en middelen stimuleren en faciliteren wij dat onze medewerkers op den duur zelf eigenaar worden van hun eigen vitaliteit”.

Finale Vitaalste Bedrijf van Nederland

Met deze prijs heeft Kennedy Van der Laan een plek bemachtigd in de finale. De prijs voor Het Vitaalste Bedrijf van Nederland wordt op 16 november uitgereikt tijdens de Week van de Ondernemer in Amsterdam.

Lees een verdere toelichting van de jury in het persbericht op de website van ONVZ Zorgverzekeraar.

Over Het Vitaalste Bedrijf

De verkiezing van Het Vitaalste Bedrijf is een initiatief van MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar en wordt voor het derde achtereenvolgende jaar uitgereikt. Vitale bedrijven zijn van groot belang voor de economie van Nederland. Daarom stimuleren MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar bedrijven om te investeren in duurzaam inzetbare medewerkers.

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

Comments are closed.